ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βγήκαν οι… αρκούδες στην Καστοριά (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Καστοριά, καθώς μία αρκούδα με τα «μικρά» της, έκαναν βόλτα στην πόλη. Μία αρκούδα με τα μικρά αρκουδάκια της βγήκαν βόλτα σε κατοικημένη περιοχή της Καστοριάς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Γερμανία: Διοργάνωσαν το πρώτο drive-in πάρτι και διασκέδασαν μέχρι πρωίας Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «alphafm.gr», οι αρκούδες...
Βγήκαν οι… αρκούδες στην Καστοριά (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Καστοριά, καθώς μία αρκούδα με τα «μικρά» της, έκαναν βόλτα στην πόλη.

Μία αρκούδα με τα μικρά αρκουδάκια της βγήκαν βόλτα σε κατοικημένη περιοχή της Καστοριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Γερμανία: Διοργάνωσαν το πρώτο drive-in πάρτι και διασκέδασαν μέχρι πρωίας

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «alphafm.gr», οι αρκούδες εθεάθησαν κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο, με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση διότι βλέπουν πως κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

Μάλιστα, συμπληρώνει πως καθημερινά σε αυτούς τους δρόμους κάνουν την βόλτα τους, εκεί βρίσκονται τα σπίτια τους, εκεί παίζουν παιδάκια, και κανείς δεν τους εξασφαλίζει την ασφάλεια τους.

Οι αρκούδες ακόμη και δυο φορές την ημέρα αλλά και τις νύχτες, κάνουν την εμφάνισή τους ψάχνοντας φαγητό.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό, αφού και κατά τη διάρκεια της αυστηρής καραντίνας στην Καστοριά, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους αρκούδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βγήκαν οι… αρκούδες στην Καστοριά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.