ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 24χρονης – Ηλίας Γκιώνης: «Εμπλέκονται και αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας – Δεν έχουν ενδιαφερθεί για τις καταγγελίες που έχω»

Ο βιασμός της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη συγκλονίζει και ο Ηλίας Γκιώνης προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.
Βιασμός 24χρονης – Ηλίας Γκιώνης: «Εμπλέκονται και αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας – Δεν έχουν ενδιαφερθεί για τις καταγγελίες που έχω»

Βιασμός 24χρονης – Ηλίας Γκιώνης: Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Από τις Έξι», ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τα όσα αποκάλυψε για ονόματα πολιτικών σε κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη που προκάλεσαν αναστάτωση, ο Ηλίας Γκιώνης συνέχισε τις αποκαλύψεις για κυκλώματα μαστροπείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις έρευνες που γίνονται τόσο στην Ελληνική Αστυνομία όσο και στην αντίστοιχη της Κύπρου, σημειώνοντας πως άνθρωποι μέσα από τις υπηρεσίες επικοινωνούν πως περιμένουν δικά του στοιχεία για να προχωρήσουν σε βάθος την υπόθεση.

Ακόμη, αποκάλυψε πως στο κύκλωμα μαστροπείας εμπλέκονται και αστυνομικοί με αποτέλεσμα να μην έχει καμία εμπιστοσύνη στο που θα παραδώσει τα όσα γνωρίζει ενώ κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του από τις αρχές της Αττικής και της Κύπρου.

«Υπάρχουν άτομα στην αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού και δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης

Την ίδια στιγμή, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, οι αρχές δεν έχουν ενδιαφερθεί για τις καταγγελίες που έχει κάνει, λέγοντας μάλιστα πως δέχεται απειλές για το τι «Τσιμέντο φοράει» αλλά και πως αντίστοιχες έρευνες έκανε ο Γιώργος Καραϊβάζ πριν χάσει την ζωή του, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Παράλληλα, δήλωσε πως στο συγκεκριμένο κύκλωμα μαστροπείας, κάθε πόλη έχει από έναν αστυνομικό που βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του ενώ ακόμη το κύκλωμα αυτό σχετίζεται ακόμη και με τζόγο, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικά, διακίνηση όπλων μέχρι και διακίνηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους.

Ο Ηλίας Γκιώνης όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς δήλωσε πως είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές προκειμένου να ξετυλιχθεί αυτό το κουβάρι και πως περιμένει άμεσα να τον καλέσουν.

Τέλος, σημείωσε πως ο βιασμός της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη είναι αφορμή να γίνει κάτι για να ξεσκεπαστεί αυτό το τεράστιο κύκλωμα ενώ αυτή την στιγμή ο κόσμος που τον βλέπει του παρέχει προστασία καθώς δέχεται απειλές για την ζωή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιασμός 24χρονης – Ηλίας Γκιώνης: «Εμπλέκονται και αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας – Δεν έχουν ενδιαφερθεί για τις καταγγελίες που έχω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.