ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 24χρονης: Ονόματα πολιτικών σε κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη

«Βόμβες» Γκιώνη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης - Πολιτικοί και αστυνομία εμπλέκονται στην υπόθεση!
Βιασμός 24χρονης: Ονόματα πολιτικών σε κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη

Βιασμός 24χρονης: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη υπόθεση στην Θεσσαλονίκη, καθώς ο ακτιβιστής που την δημοσιοποίησε προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες.

Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες, ξεκαθαρίζεται ωστόσο ότι η 24χρονη καταγγέλλουσα δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, αναφέροντας πως ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο κύκλωμα είναι και πολιτικοί ενώ εμπλέκεται ακόμη και η αστυνομία. Εμπλέκονται και γνωστά ονόματα του αθλητισμού, αλλά και παίκτες ριάλιτι.

«Μέχρι και χθες το βράδυ καλούσαν κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν ήδη καλέσματα σε κοπέλες για τα υπόλοιπα πάρτι.

Εγώ από τα ονόματα που έχω συλλέξει είμαι βέβαιος για τους έξι από αυτούς – από τον χώρο του αθλητισμού και πυγμαχία, διάσημοι από ρεάλιτι και προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό και τις άκρες. Οπότε είναι αρκετά μεγάλο – η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει με κάτι αρκετά μεγάλο.

Οι κοπέλες λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Από τα στοιχεία που έχω μαζέψει, έχω κοινοποιήσει μόνο το 1/10. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους, έχω βίντεο, φωτογραφίες…».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει κληθεί από τις Αρχές. «Και να μου ζητήσουν δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την Ελληνική Αστυνομία γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς. Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, και όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι, σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο», δήλωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιασμός 24χρονης: Ονόματα πολιτικών σε κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.