Βιασμός 8χρονης: Σύμφωνα με όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η μητέρα, το άτυχο κοριτσάκι να διαμαρτύρεται εδώ και έναν χρόνο πως πονάει.

Ολοένα και πιο συγκλονιστικά είναι τα γεγονότα που προκύπτουν γύρω από τον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο.

Βιασμός 8χρονης (Ρόδος): Εδώ κι ένα χρόνο το κοριτσάκι φέρεται να διαμαρτυρόταν πως πονούσε σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η μητέρα η οποία συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για το πως έγινε το αποτρόπαιο συμβάν. Προσθέτει όμως ότι δεν το πίστευε και πως αυτά που ισχυρίζονται η μικρή προέρχονταν από τη φαντασία της. Θυμίζουμε ότι το παιδάκι έχει νοητική στέρηση, γεγονός που κάνει το συμβάν ακόμη πιο οδυνηρό.

Ο σύντροφος της μητέρας της 8χρονης που είναι Ρομά αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, κάτι που πιστεύει και η ίδια η μητέρα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μάνα της μικρής αναφέρθηκε για τα παράπονα της μικρής ότι πονούσε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός της τον τελευταίο χρόνο:

«Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο». Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στην 8χρονη, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια. Να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί» δήλωσε η μητέρα.

Στην ίδια εκπομπή τοποθετήθηκε και ο σύντροφος της και εξήγησε πως έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στην 8χρονη πριν από μια εβδομάδα περίπου.

«Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό  Φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός…», ισχυρίστηκε ο σύντροφος της μητέρας ο οποίος πρόσθεσε ότι έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι η επιμέλεια της 8χρονης έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα με το κοριτσάκι να φιλοξενείται σε δομή, όπου την παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι.

Την ίδια ώρα οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους. Ο ιατροδικαστής   κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στο σώμα, αλλά και στα απόκρυφα σημεία της μικρής υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης. Ακόμη όμως δεν  ξεκαθαριστεί ο τρόπος η κακοποίηση αυτή προβλήθηκε.

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό κατόπιν εντολής της αρμόδιας Εισαγγελέως ζητήθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στα άλλα τρία αδέλφια της 8χρονης, τα οποία είναι επίσης ανήλικα.

Η 33χρονη μητέρα απέκτησε τα τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες: Τα δύο μεγαλύτερα από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, την 8χρονη από άλλο άνδρα με τον οποίο είχε δεσμό και είναι ναυτικός και το μικρότερο παιδί που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο με τον τωρινό της σύντροφο που όπως αναφέρουμε πιο πάνω είναι Ρομά.

Βιασμός 8χρονης: Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο από το 34′ και μετά