ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βικτώρια Καρύδα: «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε»

Η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο και χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε από δύο άτομα έξω από το σπίτι του στη Βούλα προχώρησε σε μία συγκλονιστική δήλωση. «Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα....
Βικτώρια Καρύδα: «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε»

Η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο και χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε από δύο άτομα έξω από το σπίτι του στη Βούλα προχώρησε σε μία συγκλονιστική δήλωση.

«Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε λοιπόν ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε», είπε η Βικτώρια Καρύδα για τη μοιραία νύχτα.

Πριν από λίγες ημέρες, με ανακούφιση άκουσε ότι οι δύο άντρες από τη Βουλγαρία που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή κρίθηκαν ένοχοι από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο επέβαλε ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 32χρονο που φέρεται να κρατούσε το φονικό όπλο και ποινή 10 χρόνων φυλάκισης στον αδελφό του.

«Νιώθω δικαιωμένη από τη δικαστική απόφαση. Αισθάνομαι ότι μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος», είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Πηγή: Realnews

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βικτώρια Καρύδα: «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.