ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίλια: Η ιατροδικαστική εξέταση της νεκρής που βρέθηκε σε βαλίτσα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τη σορό γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια...
Βίλια: Η ιατροδικαστική εξέταση της νεκρής που βρέθηκε σε βαλίτσα

Όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, για τη σορό που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Ένα περιστατικό το οποίο σόκαρε, καθώς γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα σε ερημική τοποθεσία ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή η σορός της γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει ακόμα απροσδιόριστη.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί σε αυτή τη φάση.

Ακολουθεί η τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει κάποια ουσία ή εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια. Οι Αρχές φέρονται να είναι πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν επικεντρώσει εξαρχής την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους.

Όπως φαίνεται, η περίπτωση της δολοφονημένης είναι μέσα σε αυτές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίλια: Η ιατροδικαστική εξέταση της νεκρής που βρέθηκε σε βαλίτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.