ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο: Έτσι δρούσαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση των σεσημασμένων ληστών που αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια και «χτυπούσαν» επιχειρήσεις.
Βίντεο: Έτσι δρούσαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Δείτε το βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ την δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων, από τις κάμερες ασφαλείας σε βενζινάδικο στο Σπαθοβούνι Κορινθίας. Οι ληστές αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια και «χτυπούσαν» επιχειρήσεις.

Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με full face και φορώντας κράνη, οι δύο δράστες εισέρχονται στο βενζινάδικο με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ο ένας δράστης κρατά όπλο και ο άλλος μαχαίρι και αναγκάζουν να τους δώσει τις εισπράξεις που έχει πάνω του. Εν συνεχεία αδειάζουν το ταμείο στο μίνι μάρκετ και εξαφανίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σύνταγμα: Ένστολοι μεταφέρουν άνδρα «σηκωτό» στον σταθμό του μετρό (vid)

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, είναι η 5η φορά που σημειώνεται ληστεία το 2019. «Έφυγαν ανενόχλητοι οι ληστές. Μας έχει γίνει πια ρουτίνα. Έχουμε πει και στους υπαλλήλους μας να μην προβάλλουν κάποια αντίσταση» ανέφερε.

Το ευχάριστο ήταν ότι ένας από τους δύο ληστές συνελήφθη, λίγες ώρες μετά, έπειτα από καταδίωξη στη λεωφόρο Φυλής. Όπως αποδείχθηκε πρόκειται 32χρονο σεσημασμένο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ενωση.

Στο ΙΧ που είχε στην κατοχή του οι αρχές βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο που είχε κλέψει από επιχείρηση, μολότοφ, αλλά και μια βαριοπούλα. Οπως διαπιστώθηκε, είναι μέλος επικίνδυνης σπείρας κακοποιών.

Δείτε παρακάτω βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like και στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο: Έτσι δρούσαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.