ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία του Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι (vid)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη δολοφονία ενός Κούδρου σε καφετέρεια, που σημειώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν. Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία ενός Κούρδου σε καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, έφερε στη δημοσιότητα το Open. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία του Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι (vid)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη δολοφονία ενός Κούδρου σε καφετέρεια, που σημειώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία ενός Κούρδου σε καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, έφερε στη δημοσιότητα το Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας: Ψάχνουν στη Γερμανία τις φωτογραφίες της!

Η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν και σύμφωνα με όσα έδειξαν οι έρευνες, το θύμα ήταν υπεύθυνο για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι. Κατά συνέπεια, η δολοφονία του Κούρδου μπροστά στα μάτια πελατών της καφετέριας, ήταν πράξη αντεκδίκησης.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο δράστης να μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Στη συνέχεια, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του, ενώ αποφασίζει να αποχωρήσει, μόνο όταν το κοντάκι του όπλου σπάει και η γεμιστήρα πέφτει κάτω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία του Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.