ΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα μετά την θύελλα αντιδράσεων

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί VIP ΜΕΘ.
VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα μετά την θύελλα αντιδράσεων

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου θα διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες, που έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος για VIP ΜΕΘ.

Οι καταγγελίες, που αφορούν θανάτους εκτός ΜΕΘ, για τις οποίες διαβάσατε νωρίτερα και στις οποίες η Ματίνα Παγώνη δεν είχε να απαντήσει κάτι ουσιαστικό προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας.

Η έρευνα θα επιχειρήσει να ελέγξει τη βασιμότητα των όσων έχουν καταγγελθεί και να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος.

Για το θέμα μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος δήλωσε πως τις επόμενες μέρες ο Μιχάλης Γιαννάκος θα κληθεί από την Δικαιοσύνη. «Τις επόμενες μέρες θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει αυτά τα οποία λέει» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα μετά την θύελλα αντιδράσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.