ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βησσαρίων Καντούνης: «Να χαίρεστε τον χειρουργό του Ιατρικού Κέντρου…»

Η υπόθεση με το χαμό της 14χρονη Γωγώς που έχασε τη ζωή της έπειτα από ιατρικό λάθος, συγκλόνισε την Ελλάδα.
Βησσαρίων Καντούνης: «Να χαίρεστε τον χειρουργό του Ιατρικού Κέντρου…»

Βησσαρίων Καντούνης: Η υπόθεση με το χαμό της 14χρονη Γωγώς που έχασε τη ζωή της έπειτα από ιατρικό λάθος, συγκλόνισε την Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι ο θάνατος της 14χρονης ήταν αποτέλεσμα πολυοργανικής ανεπάρκειας η οποία προκλήθηκε από σηπτικό σοκ, μόλις λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Ο ιερέα πατέρας της  νεαρής, ο π. Βησσαρίων Καντούνης, κατήγγειλε ιατρικό λάθος και, παράλληλα, υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που χειρούργησε την κόρη του σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Σε live που έκανε στα Social Media προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες, τονίζοντας πως του στέλνουν εξώδικα από το ιατρικό κέντρο για όσα λέει.

Όπως τόνισε, τους ζήτησε με εξώδικο να του δώσουν dvd της λαπαροσκοπικής επέμβασης της Γωγώς.

Το ιατρικό κέντρο του απάντησε πως δεν το έχουν και ότι δεν αποτελεί στοιχείο του ιατρικού φακέλου της ασθενούς, αλλά είναι στον προσωπικό φάκελο του ιατρού.

Η σημερινή (21/7) του ανάρτηση στο Facebook δίνει μία νέα διάσταση στην πολύκροτη και τραγική υπόθεση…

 
 

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων – Νέες καταγγελίες για το πως έφτασε στο θάνατο η 14χρονη Γωγώ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βησσαρίων Καντούνης: «Να χαίρεστε τον χειρουργό του Ιατρικού Κέντρου…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.