ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιτριόλι: Η 36χρονη δράστρια εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία – Θεωρείτο ιδανική υπάλληλος

Η 36χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία και μάλιστα θεωρείτο ιδανική υπάλληλος.
Βιτριόλι: Η 36χρονη δράστρια εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία – Θεωρείτο ιδανική υπάλληλος

Βιτριόλι: Με τη δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στη Καλλιθέα με θύμα την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου να εκκρεμεί, ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 36χρονη καθ’ ομολογία δράστρια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι του MEGA, η 36χρονη που επέλεξε να λείπει από το δικαστήριο, εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρία και σύμφωνα με μια συνάδελφό της, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, θεωρείτο ιδανική υπάλληλος.

Φαίνεται πως η δράστρια αναλάμβανε τις «δύσκολες» περιπτώσεις, καθώς ήταν καλή στο να πιέζει ασφυκτικά τους πελάτες, ενώ δε δίσταζε να τους προσβάλλει για να πετύχει τον στόχο της.

Μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που για κάποιον λόγο, χρωστούσαν και με παντελή έλλειψη συναισθημάτων.

Τέλος, σύμφωνα με όσα είπε η συνάδελφος της, φαίνεται πως είχε ακατάλληλο ντύσιμο που δεν συνάδει με τον εργασιακό χώρο στον οποίο δούλευε.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιτριόλι: Η 36χρονη δράστρια εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία – Θεωρείτο ιδανική υπάλληλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.