ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βλάβη στο «Πρωτέας» με 214 επιβάτες έξω από τη Σκόπελο

Σκόπελος: Μηχανική βλάβη στις ηλεκτρομηχανές του, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτέας», με αποτέλεσμα να προσαράξει προσωρινά σε αμμώδη αβαθή κοντά στο λιμάνι Γλώσσας Σκοπέλου με 214 επιβάτες. Στο πλοίο, που αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι, απαγορεύθηκε ο απόπλους, ενώ οι επιβάτες του πλοίου θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της...
Βλάβη στο «Πρωτέας» με 214 επιβάτες έξω από τη Σκόπελο

Σκόπελος: Μηχανική βλάβη στις ηλεκτρομηχανές του, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτέας», με αποτέλεσμα να προσαράξει προσωρινά σε αμμώδη αβαθή κοντά στο λιμάνι Γλώσσας Σκοπέλου με 214 επιβάτες.

Στο πλοίο, που αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι, απαγορεύθηκε ο απόπλους, ενώ οι επιβάτες του πλοίου θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμάτα: Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος – Προόριζε να πουλήσει αρχαία για 150.000 ευρώ

Το «Πρωτέας» πραγματοποιεί το δρομολόγιο από το Μαντούδι προς Σκόπελο,Σκιάθο και Βόλο.

Οι 96 από τους 214 επιβάτες του πλοίου, ήταν προγραμματισμένο να αποβιβασθούν στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βλάβη στο «Πρωτέας» με 214 επιβάτες έξω από τη Σκόπελο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.