ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Vodafone: Διορθώνεται σταδιακά το πρόβλημα στις επικοινωνίες

Πραγματικός χαμός έγινε με το πρόβλημα που είχε η Vodafone στην Αττική, που άφησε χωρίς σταθερά και κινητά, τους πελάτες της γνωστής εταιρίας. Όπως φαίνεται η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει να αλλάζει και οι επικοινωνίες επανέρχονται, αρχικά από τα σταθερά και έπειτα σε κινητά και internet. Η ταλαιπωρία του κόσμου κράτησε περίπου μία ώρα, ωστόσο...
Vodafone: Διορθώνεται σταδιακά το πρόβλημα στις επικοινωνίες

Πραγματικός χαμός έγινε με το πρόβλημα που είχε η Vodafone στην Αττική, που άφησε χωρίς σταθερά και κινητά, τους πελάτες της γνωστής εταιρίας.

Όπως φαίνεται η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει να αλλάζει και οι επικοινωνίες επανέρχονται, αρχικά από τα σταθερά και έπειτα σε κινητά και internet.

Η ταλαιπωρία του κόσμου κράτησε περίπου μία ώρα, ωστόσο πλέον αρκετές είναι οι περιοχές που το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Vodafone: Αγανακτισμένος ο κόσμος στο Twitter (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Έπεσε» η Vodafone – UPDATE: Επανέρχεται σταδιακά!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Vodafone: Διορθώνεται σταδιακά το πρόβλημα στις επικοινωνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.