ΚΟΙΝΩΝΙΑ

VODAFONE Προσφορά: Απίθανο δώρο με GB!

Η VODAFONE είναι δίπλα στους συνδρομητές της και συνεχίζει τις απίστευτες προσφορές με δωρεάν GB. Η VODAFONE προσφέρει στους συνδρομητές της με online πληρωμή του λογαριασμού τους για 7 ημέρες δώρο 15 GB. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία κινητή τηλεφωνίας αναφέρει: «Έχετε δώρο! Στα δύσκολα του κορονοϊού μάθαμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας ηλεκτρονικά και τώρα...
VODAFONE Προσφορά: Απίθανο δώρο με GB!

Η VODAFONE είναι δίπλα στους συνδρομητές της και συνεχίζει τις απίστευτες προσφορές με δωρεάν GB.

Η VODAFONE προσφέρει στους συνδρομητές της με online πληρωμή του λογαριασμού τους για 7 ημέρες δώρο 15 GB.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία κινητή τηλεφωνίας αναφέρει:

«Έχετε δώρο! Στα δύσκολα του κορονοϊού μάθαμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας ηλεκτρονικά και τώρα σας κάνουμε δώρο 15 GB για 7 ημέρες με την πληρωμή του λογαριασμού της κινητής σας μέσα από το My Vodafone App!

Μπείτε εδώ  και πληρώστε το λογαριασμό της κινητής εύκολα και με ασφάλεια και το super δώρο θα ενεργοποιηθεί εντός 24 ωρών! Η προσφορά ισχύει για μια πληρωμή ανά 30 ημέρες και για ποσά άνω των 10€».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «VODAFONE Προσφορά: Απίθανο δώρο με GB!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.