ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Vodafone: Προβλήματα στις επικοινωνίες και την Τετάρτη

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στις συνδέσεις της Vodafone στην Αττική το μεσημέρι της Τρίτης (4/2) και όπως φαίνεται δενέχει ξεπεραστεί πλήρως.
Vodafone: Προβλήματα στις επικοινωνίες και την Τετάρτη

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στις συνδέσεις της Vodafone στην Αττική το μεσημέρι της Τρίτης (4/2) και όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Τόσο η σταθερή όσο και η κινητή τηλεφωνία έπεσαν για αρκετή ώρα, ενώ το αποτέλεσμα αυτής της αδυναμίας ήταν και η κακή λειτουργία ακόμη και των τερματικών στις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

«Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα που επηρεάζει τα συστήματα μας. Δουλεύουμε ήδη για την αποκατάσταση του και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις αποκατασταθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αγανακτισμένος ο κόσμος στο Twitter (pics)

Πάντως, το πρόβλημα διήρκεσε για αρκετές ώρες και όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως, καθώς προβλήματα υπάρχουν και σήμερα Τετάρτη (5/2) σε όλο το δίκτυο της Vodafone.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Vodafone: Προβλήματα στις επικοινωνίες και την Τετάρτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.