ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Έρχονται οι βοηθοί επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ποιος ο ρόλος τους
Άρση μέτρων: Έρχονται οι βοηθοί επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Βοηθοί επιβατών: Θα βρίσκονται σε ακυρωτικά μηχανήματα του μετρό αλλά και σε περίπου 40 στάσεις λεωφορείων που στο παρελθόν υπήρξε αυξημένη κίνηση.

Υποχρέωσή τους είναι να καθοδηγούν το επιβατικό κοινό με συμβουλές και οδηγίες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας.

Βοηθοί επιβατών – Τι είπε ο διευθυντής της ΟΣΥ κ. Νίκογλου: «Θα προσπαθούν να ενημερώνουν τον κόσμο και το επιβατικό κοινό, που βρίσκεται στις στάσεις, ώστε κατά την διάρκεια της παραμονής τους εκεί να κρατούν τις σωστές αποστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελευταία ημέρα sms – Από Δευτέρα δεν θα υπάρχουν

Επίσης θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ώστε να χρησιμοποιούν και να έχουν στην κατοχή τους την μάσκα προστασίας ώστε να επιβιβάζονται στα οχήματα με ασφάλεια. Οι βοηθοί θα κατανέμουν τον κόσμο ώστε να επιβιβάζονται με ασφάλεια και αποστάσεις στις πόρτες των λεωφορείων ώστε να μην συνωστίζονται μπροστά από αυτές για τα καθίσματα.

Εμείς πέρα από τα σημεία που έχουμε εντοπίσει ότι υπάρχει μεγάλη επιβατική κίνηση, τα οποία είναι 80 σε ολόκληρο το κτίριο λειτουργούμε παράλληλα με το επιβατικό κοινό. Το πρωί θα έχουμε συνεργάτες στα τέρματα και σε αφετηρίες και σε στάσεις που είναι στην περιφέρεια και κατά την διάρκεια της ημέρας αυτή θα μετακινούνται προς το κέντρο ούτως ώστε να εξυπηρετούν τον κόσμο που γυρίζει στα σπίτια του».

Οι βοηθοί επιβατών θα ξεχωρίζουν, καθώς θα φορούν ειδικό γιλέκο με τα διακριτικά της εταιρείας, προκειμένου να τους αντιλαμβάνεται το επιβατικό κοινό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων: Έρχονται οι βοηθοί επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.