ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: 74χρονος εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω πείνας

Ένας 74χρονος που ζει με μηδενικά έσοδα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Βόλο. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντοπίστηκε 74χρονος στην πόλη του Βόλου. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», εξασφάλιζε τα προς το ζην χάρη στην αλληλεγγύη των γειτόνων και της Εκκλησίας. Την Πέμπτη, ωστόσο, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι γείτονες ειδοποίησαν τις...
Βόλος: 74χρονος εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω πείνας

Ένας 74χρονος που ζει με μηδενικά έσοδα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Βόλο.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντοπίστηκε 74χρονος στην πόλη του Βόλου.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», εξασφάλιζε τα προς το ζην χάρη στην αλληλεγγύη των γειτόνων και της Εκκλησίας.

Την Πέμπτη, ωστόσο, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές. Στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τον άτυχο άνδρα σε άθλια κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βόλος: Λιποθύμησε 4χρονο αγοράκι – Τι λένε οι γιατροί

Ο άντρας διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αρχές του Βόλου εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κάποια δημοτική δομή, προκειμένου να τυγχάνει συνεχούς φροντίδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: 74χρονος εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω πείνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.