ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Άνδρας έφαγε σιδερώστρα στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Στο Νοσοκομείο του Βόλου κατέληξε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό του, χτυπήθηκε από… σιδερώστρα! Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πίσω από έναν παλιατζή ρομ, ο οποίος με το αγροτικό του όχημα, συγκέντρωνε παλιοσίδερα και άλλα άχρηστα αντικείμενα. ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι τελευταίες ειδήσεις Κάποια στιγμή, κι...
Βόλος: Άνδρας έφαγε σιδερώστρα στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Στο Νοσοκομείο του Βόλου κατέληξε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό του, χτυπήθηκε από… σιδερώστρα!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πίσω από έναν παλιατζή ρομ, ο οποίος με το αγροτικό του όχημα, συγκέντρωνε παλιοσίδερα και άλλα άχρηστα αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Κάποια στιγμή, κι ενώ ποδηλατούσε, μία σιδερώστρα έφυγε από την καρότσα του οχήματος και πετάχτηκε πάνω του, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και τραυματίζοντάς τον.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται με κάταγμα ισχίου.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Άνδρας έφαγε σιδερώστρα στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.