ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε καφενείο – Τους κλείδωσαν απ’ έξω!

Μια μικρή… περιπέτεια πέρασαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιληφθούν περιστατικού σε καφενείο στον Βόλο, το οποίο παρέμενε ανοικτό μετά τη λήξη του ωραρίου. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 λεπτά πριν από τις 02:00 κατάφεραν οι αστυνομικοί να πείσουν τον ιδιοκτήτη καφενείου στον Βόλο να τους ανοίξει, μετά από μια… ώρα περίπου αναμονής. Ο...
Βόλος: Αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε καφενείο – Τους κλείδωσαν απ’ έξω!

Μια μικρή… περιπέτεια πέρασαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιληφθούν περιστατικού σε καφενείο στον Βόλο, το οποίο παρέμενε ανοικτό μετά τη λήξη του ωραρίου.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 λεπτά πριν από τις 02:00 κατάφεραν οι αστυνομικοί να πείσουν τον ιδιοκτήτη καφενείου στον Βόλο να τους ανοίξει, μετά από μια… ώρα περίπου αναμονής.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο.

Πηγή: magnesianews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε καφενείο – Τους κλείδωσαν απ’ έξω!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.