ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Μάχη για τη ζωή δίνει 9χρονη μαθήτρια που έπαθε αλλεργικό σοκ από γλυκό

Μάχη με τη ζωή δίνει μία 9χρονη μαθήτρια από το Βόλο, που έπαθε αλλεργικό σοκ από ένα γλυκό
Βόλος: Μάχη για τη ζωή δίνει 9χρονη μαθήτρια που έπαθε αλλεργικό σοκ από γλυκό

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μία 9χρονη μαθήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ από γλυκό.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε γύρω στις 16:00 η ώρα ένα 9χρονο κοριτσάκι από το Βόλο, το οποίο δίνει… μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο του κοριτσιού, το οποίο έφαγε κάποιο γλυκό που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου. Οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, όμως έκριναν πως η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η μαθήτρια δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης κι έτσι θεώρησαν απαραίτητο να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα στο Ιπποκράτειο.

Τραγωδία στο Μάτι: Ευθύνες στην Πυροσβεστική επιρρίπτουν στελέχη της Τροχαίας και της ΕΛΑΣ – «Δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης»

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Ένας σοβαρά τραυματισμένος (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Μάχη για τη ζωή δίνει 9χρονη μαθήτρια που έπαθε αλλεργικό σοκ από γλυκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.