Χώρισε από τη γυναίκα του ο Μπέος - Η ανάρτηση στο Facebook

Βόλος: Σε κόντρα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με κατοίκους από το χωριό Σταγιάτες με τελευταίο… επεισόδιο ήταν η επίσκεψη σε χώρους που ανήκουν στον Δήμο. Όπως ανέφερε ο ίδιος «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και...

Βόλος: Σε κόντρα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με κατοίκους από το χωριό Σταγιάτες με τελευταίο… επεισόδιο ήταν η επίσκεψη σε χώρους που ανήκουν στον Δήμο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και η Δημοτική Αρχή κι εγώ θα επιβάλλουμε τη νομιμότητα όχι μόνο στις Σταγιάτες, αλλά και όπου αλλού εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα από ακραία στοιχεία».

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι δεν ήταν η καλύτερη, με τον ίδιο να απαντά πολλές φορές με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.