ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: «Ντου» Μπέου με αστυνομία σε σχολείο! (vids)

Βόλος: Σε κόντρα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με κατοίκους από το χωριό Σταγιάτες με τελευταίο… επεισόδιο ήταν η επίσκεψη σε χώρους που ανήκουν στον Δήμο. Όπως ανέφερε ο ίδιος «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και...
Βόλος: «Ντου» Μπέου με αστυνομία σε σχολείο! (vids)

Βόλος: Σε κόντρα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με κατοίκους από το χωριό Σταγιάτες με τελευταίο… επεισόδιο ήταν η επίσκεψη σε χώρους που ανήκουν στον Δήμο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και η Δημοτική Αρχή κι εγώ θα επιβάλλουμε τη νομιμότητα όχι μόνο στις Σταγιάτες, αλλά και όπου αλλού εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα από ακραία στοιχεία».

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι δεν ήταν η καλύτερη, με τον ίδιο να απαντά πολλές φορές με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: «Ντου» Μπέου με αστυνομία σε σχολείο! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.