ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Ο ντελιβεράς ανησύχησε επειδή σταμάτησε να παραγγέλνει. Τον βρήκαν νεκρό

Άνδρας πέθανε αβοήθητος στο σπίτι του και ο θάνατός του έγινε γνωστός  από τον ντελιβερά του, γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει.
Βόλος: Ο ντελιβεράς ανησύχησε επειδή σταμάτησε να παραγγέλνει. Τον βρήκαν νεκρό

Βόλος: Άνδρας πέθανε αβοήθητος στο σπίτι του και ο θάνατός του έγινε γνωστός  από τον ντελιβερά του, γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει.

Βόλος: Ο άνδρας ηλικίας 68 ετών πέθανε μόνος και αβοήθητος στο σπίτι του στον Αλμυρό Μαγησίας. Ο μόνος που τον αναζήτησε  ένας υπάλληλος ταχυφαγείου που του πήγαινε φαγητό σχεδόν καθημερινά.

Όταν πέρασαν κάποιες ημέρες και ο άτυχος άνδρας σταμάτησε να παραγγέλνει ο ντελιβεράς ανησύχησε και άρχισε να πονηρεύεται ότι κακό μπορεί να είχε συμβεί.

Έτσι ο υπάλληλος ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, εξηγώντας πως ο τακτικός πελάτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αυτό ενώ πραγματοποιούσε παραγγελίες φαγητού ανά τακτά διαστήματα.

Έτσι, λοιπόν, πήγαν στο σπίτι του και στις 5 περίπου χθες το απόγευμα, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ: Το κανάλι του αγώνα

Μαρία Σάκκαρη: Τι ώρα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/6) τη Σβιάτεκ

Ολυμπιακός: Φέρνει στην Ελλάδα και άλλο μεγάλο πολίστα – Η επιστροφή της χρονιάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Ο ντελιβεράς ανησύχησε επειδή σταμάτησε να παραγγέλνει. Τον βρήκαν νεκρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.