ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Ποινή χάδι για 25χρονο που δημοσίευσε ακατάλληλα videos ανήλικης σε sites ερωτικού περιεχομένου

Ο 25χρονος που δημοσίευσε βίντεο με την κοπέλα του σε τρυφερές στιγμές όταν ήταν ανήλικη σε σάιτ πορνογραφικού υλικού, τιμωρήθηκε με φυλάκιση με αναστολή.
Βόλος: Ποινή χάδι για 25χρονο που δημοσίευσε ακατάλληλα videos ανήλικης σε sites ερωτικού περιεχομένου

Βόλος: Τελικά ο 25χρονος που ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με την κοπέλα του σε προσωπικές στιγμές τιμωρήθηκε με μικρή ποινή.

Βόλος: Mία κοπέλα διατηρούσε σχέση με έναν 25χρονο σήμερα σε νησί των Σποράδων. Τελικά όταν αποφάσισε να χωρίσει μαζί του αυτός την απειλούσε πως θα της καταστρέψει την ζωή.

Όπως περιέγραψε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η ίδια, την απείλησε πως θα ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές, από παλαιότερα που ήταν ανήλικη.

Τελικά παρά το γεγονός πως έκανε μήνυση και η ελληνική αστυνομία έκανε συστάσεις στον νεαρό, αυτός δεν συμμορφώθηκε και φαίνεται να ανέβασε τα βίντεο, σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου, πάνω από μία φορά.

Στο δικαστήριο που έγινε δεν εμφανίστηκε ο ίδιος παρά μόνο η κοπέλα, ως μάρτυρας κατηγορίας.

Τελικά ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης τριών ετών με χρηματική ποινή 360 ημερήσιων μονάδων προς 5 € την καθεμία.

Ενώ αν δεν συμμορφωθεί, να εκτίσει και ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Με το δικαστήριο να αποφασίζει να τον καταδικάσει σε φυλάκιση 4 ετών, με το ίδιο χρηματικό αντίτιμο και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Μάλιστα ο αρμόδιος εισαγγελέας φαίνεται να είπε στην καταγγέλλουσα πως έπραξε σωστά και πως δεν πρέπει να φοβάται να μην συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Ποινή χάδι για 25χρονο που δημοσίευσε ακατάλληλα videos ανήλικης σε sites ερωτικού περιεχομένου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.