ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Σοκαριστικό τροχαίο, νεκρός 21χρονος οδηγός μηχανής (vids+pics)

Με το αίμα ενός νεαρού άνδρα, οδηγού μηχανής βάφτηκε η άσφαλτος, τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/9), στην οδό Αθηνών, στο ύψος του Σωρού.
Βόλος: Σοκαριστικό τροχαίο, νεκρός 21χρονος οδηγός μηχανής (vids+pics)

Βόλος: Με το αίμα ενός νεαρού άνδρα βάφτηκε η άσφαλτος, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Αθηνών, στο ύψος του Σωρού.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγχίαλο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή που οδηγούσε 21χρονος άνδρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Αμέσως η κυκλοφορία διεκόπη και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 01.20 τα μεσάνυχτα λίγο πριν τη γέφυρα του Σωρού.

Ο νεαρός άνδρας φορούσε κράνος, όμως δεν ήταν ικανό να τον προστατεύσει.

Διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Βόλου για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ ερευνάται η ταχύτητα των δύο οχημάτων, αφού εικάζεται ότι ήταν υψηλή λόγω της ευθείας και της ώρας.

Βόλος: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Σοκαριστικό τροχαίο, νεκρός 21χρονος οδηγός μηχανής (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.