ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ευτυχώς ο βουλευτής δεν ήταν μέσα στο όχημα.
Βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ευτυχώς ο βουλευτής δεν ήταν μέσα στο όχημα.

Επίθεση αγνώστων με βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο του Αχαιού βουλευτή της Ν.Δ., Ιάσονα Φωτήλα, σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα.

Το περιστατικό έγινε πριν ξεκινήσουν δύο πορείες στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Φωτήλας, σχετικά με την επίθεση, «το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι μου, στην οδό Αράτου, όταν κάποια στιγμή άκουσα έκρηξη και βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει».

«Τότε», συνέχισε, «είδα το αυτοκίνητό μου να έχει πάρει φωτιά και κάποιοι γείτονες να προσπαθούν να την σβήσουν με πυροσβεστήρες».

«Όπως με ενημέρωσαν» πρόσθεσε «πέρασαν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες και στη συνέχεια ο ένας έριξε κάποιο υγρό στο αυτοκίνητο, ο δεύτερος έσπασε το τζάμι, ο τρίτος πέταξε στο εσωτερικό του οχήματος μία βόμβα μολότοφ και κατόπιν εξαφανίστηκαν».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ιάσονας Φωτήλας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, σχετικά με την επίθεση, τόνισε ότι:

«Αυτές οι πράξεις φασισμού μάς δυναμώνουν και στο τέλος της ημέρας η δημοκρατία θα βγαίνει πάντα κερδισμένη».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν σε όλους αυτούς, που επιτέθηκαν προ ημερών στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και σήμερα στο αυτοκίνητό μου, ότι δεν μπορούν πλέον να προβαίνουν ατιμώρητοι σε τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση ήδη το κάνει αυτό».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.