ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βόμβα» στην Ευρώπη η παραδοχή του Γερμανού υπουργού Υγείας: «Τα σκευάσματα κατά του Covid προκάλεσαν χιλιάδες σοβαρές αναπηρίες»!

Ο Karl Lauterbach παραδέχθηκε κυνικά πως έχουν προκληθεί χιλιάδες μόνιμες βλάβες εξαιτίας των σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού!
«Βόμβα» στην Ευρώπη η παραδοχή του Γερμανού υπουργού Υγείας: «Τα σκευάσματα κατά του Covid προκάλεσαν χιλιάδες σοβαρές αναπηρίες»!

Εμβόλια για Covid – Παρενέργειες: Την ώρα που στην ελληνική πραγματικότητα κάθε δημόσια συζήτηση για τους ξαφνικούς θανάτους και τις τρομακτικές παρενέργειες των εμβολίων παραμένει απαγορευμένη και ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Karl Lauterbach ή «Φάουτσι της Γερμανίας» όπως χαρακτηρίζεται από κάποιους, προχώρησε σε μια ομολογία – βόμβα, που συντρίβει το παραμύθι των «απολύτως ασφαλών» εμβολίων που πουλήθηκε για 3 χρόνια στις δυτικές κοινωνίες.

Τα τελευταία χρόνια ο Karl Lauterbach υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι τα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή (όπως έλεγε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης) και πως δεν έχουν παρενέργειες. Κάνοντας όμως μια στροφή 180 μοιρών στο έως τώρα αφήγημα του, ο Lauterbach στις 12 Μαρτίου 2023 εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF Heute Journal της Γερμανίας και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν χιλιάδες λήπτες των σκευασμάτων που υπέστησαν σοβαρότατες παρενέργειες, εμφανίζοντας αναπηρίες οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα είναι μόνιμες!

«Πρώτα από όλα, αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απολύτως απογοητευτικό! Είναι πάρα πολλές οι μεμονωμένες περιπτώσεις», σημείωσε ο Lauterbach όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19.

«Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες. Οπότε είναι δύσκολο», συμπλήρωσε!

Έχει την ιδιαίτερη σημασία του ότι ο καθηγητής οικονομικών και επιδημιολογίας της υγείας Karl Lauterbach από τον πρώτο καιρό του ξεσπάσματος της πανδημίας κρατούσε μια σκληροπυρηνική στάση υπέρ των lockdown των εμβολιασμών, υποστηρίζοντας ότι στόχος του ήταν να εμβολιάσει κάθε Γερμανό, ακόμα και υποχρεωτικά εάν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης».

Πρόκειται για μια θέση που πήραν όλοι σχεδόν οι τηλε – ειδικοί και στην Ελλάδα, μέχρι να καταπέσει με πάταγο το αφήγημα της ανοσίας της αγέλης, αφού αποδείχθηκε εντελώς ανέφικτο και προσχηματικό, και χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να σπεύσει ο κόσμος να εμβολιαστεί χωρίς δισταγμούς.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον Lauterbach για τα σχόλια που έκανε το καλοκαίρι του 2021, όταν ισχυριζόταν πως τα εμβόλια ήταν απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά, εκείνος απάντησε:

«Λοιπόν, αυτή ήταν μια υπερβολή που έκανα κάποτε σε ένα άστοχο tweet. Αλλά δεν ήταν η βασική θέση μου», είπε ο υπουργός με φανερή αμηχανία.

«Λέγατε συχνά ότι δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ή πρακτικά καθόλου (σ. σ. παρενέργειες)», συνέχισε να πιέζει ο παρουσιαστής του ZDF, προσθέτοντας, «Έτσι, πάντα δίνατε την εντύπωση ότι οι παρενέργειες δεν είναι καν θέμα.»

«1 στους 10.000 (σ.σ. έχουν σοβαρή παρενέργεια), άρα μπορείς να πεις ότι είναι πολλοί ή μπορείς να πεις ότι δεν είναι τόσοι πολλοί», είπε ο στριμογμένος Lauterbach.

«Οι φαρμακευτικές είχαν υπέρογκα κέρδη – Να δώσουν αποζημιώσεις»

Ο Lauterbach είπε ακόμη ότι το υπουργείο του σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για τη διερεύνηση των αρνητικών συνεπειών του εμβολιασμού κατά της Covid – 19 και τη βελτίωση της φροντίδας όσων έχουν υποστεί παρενέργειες.

Επιπλέον, είπε ότι ελπίζει πως οι φαρμακευτικές εταιρείες θα βοηθήσουν οικειοθελώς για να αποζημιωθούν όσοι έπαθαν βλάβες από τα εμβόλια. Ο υπουργός σημείωσε ότι μια από τις δυσκολίες για να συμβεί αυτό είναι ότι «βάσει αυτών των συμφωνιών της ΕΕ, οι κατασκευαστές εμβολίων, σε πολύ μεγάλο βαθμό, απαλλάσσονται από την ευθύνη», αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι εταιρείες πρέπει να επωμιστούν την αποζημίωση των παθόντων και των θυμάτων «επειδή τα κέρδη ήταν υπέρογκα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Όμως μόλις πριν από ένα χρόνο ο Lauterbach είχε πει ότι: «Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα πλουτίσουν με εμβόλια».

Την ώρα που ο γερμανός Υπουργός Υγείας παραδέχεται δημόσια αυτές τις τόσο σοκαριστικές πτυχές σχετικά με το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού, στην Ελλάδα ο Θάνος Πλεύρης σιωπά για όλα αυτά τα θέματα και ασχολείται ακόμα με το πότε θα σταματήσει να φορά… μάσκες ο κόσμος. Εκεί έχουμε μείνει. Στη χώρα μας κυριαρχεί το απόλυτο σκοτάδι σε επίπεδο επίσημης ενημέρωσης, και όλα τα θύματα του εμβολίου παραμένουν σκόπιμα στην αφάνεια και την εγκατάλειψη. Στη Γερμανία δίνονται αποζημιώσεις και ομολογείται μέρος της πραγματικής αλήθειας. Στην Ελλάδα δεν προσφέρονται ούτε αποζημιώσεις, ούτε – φυσικά – η αλήθεια.

Αν η ελληνική κυβέρνηση μαζί με τους ειδικούς γνώριζαν τις παρενέργειες και παρόλα αυτά πίεσαν τον κόσμο να εμβολιαστεί με υποχρεωτικότητες και πρόστιμα, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα της σύγχρονης ιστορίας. Ένα έγκλημα για το οποίο κανένας δεν μιλάει και όλοι προσποιούνται πως δεν υφίστανται ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Σε θεσμικό επίπεδο, η μάχη για την αλήθεια δίνεται αποκλειστικά εκτός συνόρων. Καθώς οι πολιτικοί της ΕΕ, ζητούν επιτακτικά απαντήσεις σχετικά με την υπερβολική θνησιμότητα και τις σκιώδεις συμφωνίες της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Άλμπερτ Μπουρλά, η ομολογία από του υπουργείο Υγείας της Γερμανίας δημιουργεί ακόμα πιο ισχυρούς κλυδωνισμούς στις αποφάσεις και τα αφηγήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην περίοδο της πανδημίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Βόμβα» στην Ευρώπη η παραδοχή του Γερμανού υπουργού Υγείας: «Τα σκευάσματα κατά του Covid προκάλεσαν χιλιάδες σοβαρές αναπηρίες»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.