ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βορίδης: «Δεν θα παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες» (vid)

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σχολίασε ότι «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚκτζήδες» και αποχώρησε από την αίθουσα
Βορίδης: «Δεν θα παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες» (vid)

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, υποχρεώθηκε να διακόψει πρόωρα τη σύσκεψη με τους αγρότες στη Βέροια, καθώς έξω από το Επιμελητήριο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και έριχναν κροτίδες, ενώ μέσα στο κτίριο υπήρχε συνάντηση με αφορμή τα μπλόκα και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ροδακινοπαραγωγοί της περιοχής.

Τη συζήτηση με τους αγρότες διέκοψαν άνδρες της ασφάλειας του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, που του ζήτησαν να αποχωρήσει για λόγους ασφαλείας.

Οι αγρότες παρενέβησαν και είπαν ότι θα εγγυηθούν προσωπικά την ασφάλεια του Μάκη Βορίδη προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση στο Επιμελητήριο.

Ωστόσο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σχολίασε ότι «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚκτζήδες» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βορίδης: «Δεν θα παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.