ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Voucher 200 ευρώ για τους εκπαιδευτικούς

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους εκπαιδευτικούς του δημόσιου τομέα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το Voucher των 200 ευρώ.
Voucher 200 ευρώ για τους εκπαιδευτικούς

Πριν από το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει η χορήγηση του voucher των 200 ευρώ στους εκπαιδευτικούς για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ειδικότερα, τα voucher θα δοθούν στους εκπαιδευτικούς του δημόσιου τομέα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια.

Αν πρόκειται για ζευγάρι εκπαιδευτικών θα δίνονται δύο κουπόνια των 200 ευρώ, όμως το σύνολο του ποσού των 400 ευρώ θα εξαργυρώνεται για την αγορά μιας συσκευής.

Δικαιούχοι είναι ακόμη οι εξής εκπαιδευτικοί:

  • 160.000 εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής το σχολικό έτος 2021-2022 (μόνιμοι και αναπληρωτές).
  • Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», στους οποίους εντάσσονται και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Ιουλίου – Αυγούστου 2021.

Πώς θα λάβουν το voucher 200 ευρώ οι εκπαιδευτικοί

Με το voucher 200 ευρώ οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να αποκτήσουν tablet, laptop ή desktop από τον προμηθευτή της επιλογής τους. Οι εκπαιδευτικοί θα λάβουν το voucher των 200 ευρώ ως εξής:

  • Οι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται στην πλατφόρμα του προγράμματος με τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet και θα συμπληρώνουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την αυτόματη ταυτοποίησή τους με ψηφιακά μέσα.
  • Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν την επιταγή που δικαιούνται στο κινητό τους τηλέφωνο και θα μπορούν άμεσα να την χρησιμοποιήσουν, επιδεικνύοντας το barcode που θα τους έχει αποσταλεί, σε κατάστημα της επιλογής τους.

Επιλέξιμος εξοπλισμός

Ορίζονται οι ακόλουθες κατηγορίες επιλέξιμου εξοπλισμού:

  • φορητές ταμπλέτες (tablets)
  • φορητοί υπολογιστές (notebooks, laptops, chromebooks, 2 in 1)
  • σταθεροί υπολογιστές (desktops, all-in-one)




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Voucher 200 ευρώ για τους εκπαιδευτικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.