ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βούλα Πατουλίδου: Δεν άντεξε και βούρκωσε (vid)

Η Βούλα Πατουλίδου δεν άντεξε όταν είδε τον γιο της Γιώργο στην άλλη οθόνη. Την πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του 1992 στη Βαρκελώνη, και αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, είχαν καλεσμένη μέσω υπολογιστή η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην πρωινή εκπομπή του Star και της επιφύλαξαν μια τεράστια όσο και...
Βούλα Πατουλίδου: Δεν άντεξε και βούρκωσε (vid)

Η Βούλα Πατουλίδου δεν άντεξε όταν είδε τον γιο της Γιώργο στην άλλη οθόνη.

Την πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του 1992 στη Βαρκελώνη, και αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, είχαν καλεσμένη μέσω υπολογιστή η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην πρωινή εκπομπή του Star και της επιφύλαξαν μια τεράστια όσο και συγκινητική έκπληξη: μια οπτικοακουστική σύνδεση με τον 21χρονο γιο της Γιώργο Ζαρζαβατσίδη που ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς σπουδάζει αθλητικές επιστήμες σε πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Όταν η οθόνη ‘άνοιξε’ και η νυν Θεσσαλονικιά πολιτικός είδε μπροστά τον μονάκριβό της δάκρυσε. Ούτως ή άλλως όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της «είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα», συμπληρώνοντας πως “όποιος γονιός πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα.

Και πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω”.

Φυσικά δεν έλειψε η παρατήρηση για το γεγονός δεν έχει κοιμηθεί ακόμη, δεδομένης της διαφοράς ώρας.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη «Φωλιά των Κου-Κου»:

Ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης είχε πει για τη σχέση με τη μητέρα του: «Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε σαν φίλοι. Ήταν αυστηρή μητέρα. Έχουμε φάει το πατιρντί μας πολλές φορές, αλλά ξέρουμε πως να συμπεριφερόμαστε πια. Εντάξει όταν κάνουμε ζαβολιές, καμιά σφαλιάρα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βούλα Πατουλίδου: Δεν άντεξε και βούρκωσε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.