ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουλγαρία: Τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και απαίτησαν δικαιοσύνη (vid+pics)

Έξι μήνες συμπληρώθηκαν την Κυριακή 5/7 από την δολοφονία του Τόσκο και στο Πλόβντιβ, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο στη μνήμη του.
Βουλγαρία: Τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και απαίτησαν δικαιοσύνη (vid+pics)

Έξι μήνες συμπληρώθηκαν κιόλας από την δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι από οπαδούς του ΠΑΟΚ σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης στις 5 Ιανουαρίου.

Έτσι στο Πλόβντιβ πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στη μνήμη του 28χρονου, με δεκάδες κόσμου (συγγενείς και φίλοι) να δίνουν δυναμικό «παρών» για να τον τιμήσουν.

Σε ειδικό μνημείο που έχει στηθεί, οι οπαδοί της Μπότεφ κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια  για τον Τόσκο ενώ παρόντες ήταν και οι γονείς και η αδερφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: «Ασπίδα» σε ομάδα και Ένινγκ, το μόνο που (πρέπει να) νοιάζει είναι το μπαν

Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες γονάτισαν για χάρη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Πιο συγκεκριμένα στις 19:12 άναψαν πυρσούς και τραγούδησαν για τη μνήμη του Τόσκο που έχασε τη ζωή του στις 5 Ιανουαρίου κοντά στο Μέγαρο Μουσική σε μια άγρια οπαδική ενέδρα.

«Υπολογίζουμε σε μια δίκαιη ποινή. Η ποινή θα πρέπει να είναι επαρκής», ανέφεραν μεταξύ άλλων μέλη των οργανωμένων της Μπότεφ. Μάλιστα εξέφρασαν την διάθεση κάθε 5η μέρα του μήνα, να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις και πορείες, έως ότου αποδοθεί δικαιοσύνη και οι δράστες της στυγερής δολοφονίας πληρώσουν όπως πρέπει.

Εκτός από τις ελληνικές Αρχές με την υπόθεση ασχολείται και η βουλγαρική αστυνομία, ενώ πιέσεις ασκεί και το αρμόδιο Υπουργείο της χώρας προς την Ελλάδα προκειμένου η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους και να μην συγκαλυφθεί.

Βουλγαρία: Τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και απαίτησαν δικαιοσύνη (vid+pics) Βουλγαρία: Τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και απαίτησαν δικαιοσύνη (vid+pics) Βουλγαρία: Τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και απαίτησαν δικαιοσύνη (vid+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουλγαρία: Τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και απαίτησαν δικαιοσύνη (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.