ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουγιούκας: «Να βγουν μια φορά μπροστά οι ευθυνόφοβοι»

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος κάλεσε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το μήνυμα του αρχηγού του Παναθηναϊκού: «Οι σκέψεις είναι πολλές και τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμη περισσότερα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Κουράγιο και σεβασμό στους ανθρώπους που ακούραστα μάχονται να περιορίσουν...
Βουγιούκας: «Να βγουν μια φορά μπροστά οι ευθυνόφοβοι»

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος κάλεσε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το μήνυμα του αρχηγού του Παναθηναϊκού:

«Οι σκέψεις είναι πολλές και τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμη περισσότερα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Κουράγιο και σεβασμό στους ανθρώπους που ακούραστα μάχονται να περιορίσουν όσο μπορούν τα θύματα αυτής της καταστροφής. Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μακάρι μετά από αυτό το φρικτό γεγονός να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και ο εθνικός μας πλούτος στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω). Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά. Ένα θετικό που έχει βγει είναι ο βαθμός αλληλεγγύης από τους συμπολίτες μας και όχι μόνο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουγιούκας: «Να βγουν μια φορά μπροστά οι ευθυνόφοβοι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.