ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβεύτηκε ο αφανής ήρωας του Έβρου Νίκος Γερασιμίδης

Οι τουρκικές προκλήσεις κλιμακώνονται και Αιγαίο και Έβρος ζουν μέρες έντασης, όμως υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι.
Βραβεύτηκε ο αφανής ήρωας του Έβρου Νίκος Γερασιμίδης

Βραβεύτηκε ο αφανής ήρωας του Έβρου Νίκος Γερασιμίδης από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Οι τουρκικές προκλήσεις κλιμακώνονται και Αιγαίο και Έβρος ζουν μέρες έντασης.

Πριν από δύο χρόνια, ο Έβρος έζησε πρωτόγνωρες καταστάσεις με αποτέλεσμα τα σύνορα στην άλλη πλευρά της Ελλάδας να θωρακιστούν, με την επαγρύπνηση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αποτέλεσμα της βοήθειας που έχει παράσχει το ΚΕΜΕΑ ήταν να βραβευτεί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Γερασιμίδης.

«Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου. Οι πλακέτες από τις δύο ακριτικές αστυνομικές διευθύνσεις έχει μεγάλη αξία γιατί προέρχεται από ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της πατρίδας» δήλωσε στο Epiruspost ο πάντα ταπεινός και διακριτικός που σπάνια θέλει να βγαίνει στο προσκήνιο, Νίκος Γερασιμίδης.

«Είναι μία εμπειρία ζωής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ακρίτες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό» ανέφερε, τονίζοντας ότι το «ενδιαφέρον της πολιτείας είναι σταθερό και έμπρακτο».

Βραβεύτηκε ο αφανής ήρωας του Έβρου Νίκος Γερασιμίδης

Βραβεύτηκε ο αφανής ήρωας του Έβρου Νίκος Γερασιμίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βραβεύτηκε ο αφανής ήρωας του Έβρου Νίκος Γερασιμίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.