ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανία: Ανατροπή- Στη λευκή λίστα η Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται, τελικά, στην “κόκκινη” λίστα που είχε δημοσιεύσει η Βρετανία με τις χώρες που υποχρεούνται οι ταξιδιώτες τους να μπουν σε καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς την Βρετανία δεν θα είναι υποχρεωμένοι φτάνοντας εκεί να μπαίνουν σε 14ημερη καραντίνα. Συγκεκριμένα, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγο...
Βρετανία: Ανατροπή- Στη λευκή λίστα η Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται, τελικά, στην “κόκκινη” λίστα που είχε δημοσιεύσει η Βρετανία με τις χώρες που υποχρεούνται οι ταξιδιώτες τους να μπουν σε καραντίνα.

Αυτό σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς την Βρετανία δεν θα είναι υποχρεωμένοι φτάνοντας εκεί να μπαίνουν σε 14ημερη καραντίνα.

Συγκεκριμένα, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λίστα με τις χώρες, των οποίων οι επισκέπτες από τις 10 Ιουλίου θα γίνονται δεκτοί στην Βρετανία χωρίς να έχουν υποχρέωση 14ημερης αυτοαπομόνωσης.

Έτσι ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα παρά το γεγονός ότι νωρίτερα ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς.

Δείτε τη λίστα με τις χώρες:

Βρετανία

Πηγή: Enikos

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρετανία: Ανατροπή- Στη λευκή λίστα η Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.