ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανία: Τουριστική «αερογέφυρα» προς Ελλάδα από τις 4 Ιουλίου

Βρετανία: Στη δημιουργία «αερογέφυρας» προς ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς εντός της Ευρώπης, που θα καταργεί την καραντίνα κατά την επιστροφή, προσανατολίζεται η βρετανική κυβέρνηση. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Telegraph, ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς περιλαμβάνονται η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Το μέτρο θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα από τις 4 Ιουλίου...
Βρετανία: Τουριστική «αερογέφυρα» προς Ελλάδα από τις 4 Ιουλίου

Βρετανία: Στη δημιουργία «αερογέφυρας» προς ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς εντός της Ευρώπης, που θα καταργεί την καραντίνα κατά την επιστροφή, προσανατολίζεται η βρετανική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Telegraph, ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς περιλαμβάνονται η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Γαλλία.

Το μέτρο θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα από τις 4 Ιουλίου και αυτό σημαίνει πως οι Βρετανοί τουρίστες, που θα επισκέπτονται αυτούς τους προορισμούς, δε θα υποχρεούνται να μείνουν σε καραντίνα 14 ημερών κατά την επιστροφή τους στη χώρα.

Οι «αερογέφυρες» προς τους τουριστικούς προορισμούς θα στήνονται με βάση τα επιδημιολογικά κριτήρια και τις γνωμοδοτήσεις του επιστημονικού προσωπικού της Βρετανίας και του ΥΠΕΞ.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Sun, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θέλει επίσης να αποκαταστήσει τις πτήσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και πιο μακρινών χωρών, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σιγκαπούρη και το Σίδνεϊ.

Πηγή: Star.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρετανία: Τουριστική «αερογέφυρα» προς Ελλάδα από τις 4 Ιουλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.