ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βριλήσσια: Συναυλία στην πλατεία με άδεια του δημάρχου!

Βριλήσσια: Την ώρα που όλη η χώρα βρίσκεται σε συναγερμό για την πανδημία του COVID-19, ενώ άπαντες απευθύνουν εκκλήσεις για την αποφυγή συνωστισμού, στην κεντρική πλατεία Αναλήψεως πραγματοποιείται αυτήν την ώρα αντιρατσιστική εκδήλωση με άδεια του Δημάρχου Μανιατογιάννη. Στα Βριλήσσια έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον τρία κρούσματα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος στο τελευταίο κεκλεισμένων των...
Βριλήσσια: Συναυλία στην πλατεία με άδεια του δημάρχου!

Βριλήσσια: Την ώρα που όλη η χώρα βρίσκεται σε συναγερμό για την πανδημία του COVID-19, ενώ άπαντες απευθύνουν εκκλήσεις για την αποφυγή συνωστισμού, στην κεντρική πλατεία Αναλήψεως πραγματοποιείται αυτήν την ώρα αντιρατσιστική εκδήλωση με άδεια του Δημάρχου Μανιατογιάννη.

Στα Βριλήσσια έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον τρία κρούσματα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος στο τελευταίο κεκλεισμένων των θυρών Δημοτικό Συμβούλιο.

Τι κι αν έχουν απαγορευτεί οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα κάποιοι εδώ στην πόλη μας παίζουν ακόμη επικίνδυνα παιχνίδια με το ύψιστο αγαθό που είναι η δημόσια υγεία.

Κορονοϊός: 45 συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Ποιοι αψήφησαν τα έκτακτα μέτρα

Για να το ξεκαθαρίσουμε κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον οποιονδήποτε θέλει να διοργανώσει την οποιαδήποτε εκδήλωση δεν νοείται όμως, με κλειστά τα σχολεία και τις επιχειρήσεις εστίασης να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία των Βριλησσίων.

Την ώρα λοιπόν που ο δήμος υποτίθεται πως λαμβάνει μέτρα για την πανδημία επιτρέπει τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Βριλήσσια: Πρόκειται για εγκληματική ανευθυνότητα και οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο.

Πηγή: vrilissianews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βριλήσσια: Συναυλία στην πλατεία με άδεια του δημάρχου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.