ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρούτσης: «Κανόνας τα 534 ευρώ – Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων»

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Βρούτσης, που μίλησε για το επίδομα των 534 ευρώ και φυσικά για το δώρο Χριστουγέννων!
Βρούτσης: «Κανόνας τα 534 ευρώ – Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων»

Δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας τόσο για το επίδομα των αναστολών αλλά και τον δώρο τον Χριστουγέννων που έρχεται.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος», τονίζοντας ότι κανόνας είναι τα 534 ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δοθεί άλλο 800άρι.

«Το επίδομα 800 ευρώ ήταν η εξαίρεση του Νοεμβρίου. Ο κανόνας είναι το επίδομα των 534 ευρώ. Πάντα είναι σε αντιστοίχιση της οικονομίας, δεν μπορούμε να δώσουμε 800άρι και τον Δεκέμβρη» απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε ο κύριος Βρούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ιδιωτικά εργαστήρια και γιατροί σταματούν τα τεστ λόγω διατίμησης (vid)

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να στηρίξουμε εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Σε λίγο θα πληρώσουμε τις αναστολές των εργαζομένων» μιας και τα δημοσιονομικά περιθώρια στενεύουν».

Όσον αφορά το δώρο των Χριστουγέννων, έκανε γνωστό ότι αυτό θα κατατεθεί στις 21 Δεκεμβρίου, όταν και θα το δουν οι δικαιούχοι στους λογαριασμούς τους.

Τέλος αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση, λέγοντας:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος δεν ψηφίζει ένα διαρθρωτικό μέτρο υπέρ των εργαζομένων». Προσθέτοντας: «το επίδομα ανεργίας και γενικά τα επιδόματα του ΟΑΕΔ δεν θα επηρεαστούν. Η σκόπιμα αλλοιώνουν την αλήθεια ή δεν ξέρουν να διαβάζουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρούτσης: «Κανόνας τα 534 ευρώ – Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.