ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρούτσης: «Μέχρι 19 Μαΐου θα έχουν πάρει όλοι τα 800 ευρώ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας για το επίδομα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και για τα κουπόνια που θα δοθούν σε ανέργους
Βρούτσης: «Μέχρι 19 Μαΐου θα έχουν πάρει όλοι τα 800 ευρώ»

Για την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 800 ευρώ στους εναπομείναντες δικαιούχους εργαζομένους και ανέργους μίλησε ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο OPEN για τις προσλήψεις ανέργων με κουπόνι, ενώ αποκάλυψε μέχρι πότε θα έχουν πληρωθεί και οι τελευταίοι δικαιούχοι των 800 ευρώ αλλά και τι θα γίνει με τις εκκρεμείς συντάξεις και τα αναδρομικά.

Ως ημερομηνία, μέχρι την οποία το παραπάνω ποσό θα έχει καταβληθεί και στους υπόλοιπους δικαιούχους, ο Γιάννης Βρούτσης επισήμανε την 19η Μαΐου. Επίσης σημείωσε το μοντέλο, που θα χρησιμοποιηθεί για την καταβολή των χρημάτων, σε συννενόηση μάλιστα και με το Eurogroup, αλλά και την προέλευση του πακέτου, το οποίο θα έχει τη μορφή δανείου με έναν τρόπο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Κατέθεσε στεφάνι στη Marfin

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρούτσης: «Μέχρι 19 Μαΐου θα έχουν πάρει όλοι τα 800 ευρώ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.