ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Wind: Λύθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο κινητής και ίντερνετ

Το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind λύθηκε. Η εταιρία νωρίτερα ενημέρωνε τους πελάτες της, πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δίκτυο της. Σε ηχογραφημένο μήνυμα η εταιρεία ενημέρωνε τους χρήστες της για το πρόβλημα που έχει προκύψει και πως εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση του. Λύθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind, η οποία νωρίτερα ενημέρωνε όσους...
Wind: Λύθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο κινητής και ίντερνετ

Το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind λύθηκε. Η εταιρία νωρίτερα ενημέρωνε τους πελάτες της, πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δίκτυο της. Σε ηχογραφημένο μήνυμα η εταιρεία ενημέρωνε τους χρήστες της για το πρόβλημα που έχει προκύψει και πως εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση του.

Λύθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind, η οποία νωρίτερα ενημέρωνε όσους καλούσαν στο τηλέφωνο επικοινωνίας της 13800 μέσω ηχογραφημένου μηνύματος για το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (8/7)

Σε ηχογραφημένο μήνυμα η εταιρεία ενημέρωνε τους χρήστες της για το πρόβλημα που έχει προκύψει και πως εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση του.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Wind: Λύθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο κινητής και ίντερνετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.