ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WIND: Νέα προσφορά με δωρεάν GB και λεπτά ομιλίας (pic)

Η WIND συνεχίζει να στηρίζει τους συνδρομητές της και θέλοντας να τους ευχαριστήσει, δίνει δώρο 20 GB και 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους για 15 μέρες. Η WIND παρέχει 20 GB και 1.000 λεπτά και αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής WIND – συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης....
WIND: Νέα προσφορά με δωρεάν GB και λεπτά ομιλίας (pic)

Η WIND συνεχίζει να στηρίζει τους συνδρομητές της και θέλοντας να τους ευχαριστήσει, δίνει δώρο 20 GB και 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους για 15 μέρες.

Η WIND παρέχει 20 GB και 1.000 λεπτά και αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής WIND – συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Για τους συνδρομητές συμβολαίου, η προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και θα αποδίδεται αυτόματα με επιτυχή ολοκλήρωση online πληρωμής λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή myWIND App (ή από το site www.wind.gr/mywind).

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, η ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 με αγορά πακέτων ομιλίας, SMS, MB μέσα από τις εφαρμογές myQ App και myF2G App (ή και από τα sites f2g.gr και myQ.gr).

Μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές myWIND, myF2G, myQ, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι.

Εναλλακτικά, τα δωρεάν 20GB & 1000 λεπτά για 15 ημέρες είναι διαθέσιμα με online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας SMS Bill του wind.gr.

Για Online πληρωμή πάτα εδώ.

Η προσφορά ισχύει για online πληρωμή από 04 Μαΐου έως 11 Μαΐου 2020 και αποδίδεται αυτόματα.

Η προσφορά αποδίδεται μόνο μια φορά

Τα δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά αποδίδονται σε όλες τις γραμμές συμβολαίου κινητής που ανήκουν στο λογαριασμό που εξοφλήθηκε με εξαίρεση τις παρακάτω κατηγορίες:

Γραμμές σε προγράμματα συμβολαίου Mobile Broadband (Simplefi on the Go).

Γραμμές σε συγκεκριμένα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου -> δες τη λίστα των προγραμμάτων εδώ.

Τα 20GB & 1000’ προς όλους είναι διαθέσιμα για χρήση εντός Ελλάδος και δεν είναι διαθέσιμα κατά την περιαγωγή στην ΕΕ

Κατά την ενεργοποίηση της προσφοράς θα λάβεις ενημερωτικό SMS στο κινητό σου

 Για ενημέρωση υπολοίπου πάτα εδώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «WIND: Νέα προσφορά με δωρεάν GB και λεπτά ομιλίας (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.