ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#ξαφνικιτιδα: Οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται για τους αιφνίδιους θανάτους

Ένα ιδιαίτερο χάσταγκ κάνει συχνά την εμφάνισή του στο Twitter το τελευταίο διάστημα με τις ειδήσεις ξαφνικών θανάτων να προκαλούν ερωτηματικά.
#ξαφνικιτιδα: Οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται για τους αιφνίδιους θανάτους

Αν είστε χρήστης του Twitter σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πολλές φορές το χάσταγκ #ξαφνικιτιδα να κάνει την εμφάνισή του στα trends της ημέρας.

Το συγκεκριμένο χάσταγκ χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις απορίες τους για τους όλο και αυξανόμενους ξαφνικούς θανάτους οι οποίοι γίνονται γνωστοί.

Ιδιαίτερα τις τελευταίες 2 εβδομάδες οι ξαφνικοί θάνατοι άγνωστης αιτίας σε νεαρής ηλικίας άτομα έχουν βάλει φωτιά στο #ξαφνικιτιδα.

Οι αιφνίδιοι θάνατοι υπήρχαν πάντα γύρω μας αλλά όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο τους τελευταίους μήνες κάποιος «αιφνίδιος θάνατος αγνώστου αιτίας» γίνεται είδηση μέρα παρά μέρα σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία.

Μάλιστα, με τις ηλικίες των θανόντων να έχουν μεγάλος εύρος από μικρά παιδιά και εφήβους μέχρι νέους κάτω των 40 ετών, η θλίψη και η αγανάκτηση φουντώνει στο Twitter.

#ξαφνικιτιδα: Διαβάστε τι έχουν να πουν οι χρήστες του Twitter

Ειδήσεις σήμερα

Food Pass: Ποιοι δικαιούνται το επίδομα για τρόφιμα!

Επιδόματα: Τι συμβαίνει με Power Pass, Fuel Pass, Επιταγή ακρίβειας – Ποιο επίδομα δε θα δοθεί

Υποψήφιος βουλευτής ο Νίκος Ευαγγελάτος;

Προσοχή! Έτσι χακάρουν τα κινητά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «#ξαφνικιτιδα: Οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται για τους αιφνίδιους θανάτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.