ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξαφνικό! Έπεσε το δίκτυο της Forthnet σε όλη την Ελλάδα

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι τους ζήτησαν να κάνουν υπομονή ώσπου να επανερχόταν το δίκτυο.
Ξαφνικό! Έπεσε το δίκτυο της Forthnet σε όλη την Ελλάδα

Έπεσε το δίκτυο της Forthnet σε όλη την Ελλάδα για μισή ώρα σήμερα με αποτέλεσμα οι συνδρομητές της να μην έχουν ούτε πρόσβαση στο internet.

Όπως ήταν ευνόητο, οι συνδρομητές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet, αλλά επειδή αυτή την περίοδο δε λειτουργεί επικοινώνησαν με τα καταστήματα της εταιρείας προκειμένου να διαπιστώσουν γιατί δεν είχαν internet.

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της εταιρείας τους ζήτησαν να κάνουν υπομονή ώσπου να επανερχόταν το δίκτυο.

Οι υπάλληλοι των καταστημάτων εξήγησαν πως το πρόβλημα δεν είναι τοπικό, αλλά πανελλαδικό και ζήτησαν από τον κόσμο να κάνει υπομονή μέχρι να επανέλθει το δίκτυο.

Πράγματι, ύστερα από μισή και πλέον ώρα το πρόβλημα σταδιακά αποκαταστάθηκε και το ίντερνετ επανήλθε.

Ωστόσο, πηγές της εταιρείας διέψευσαν ότι υπήρξε πρόβλημα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τόνιζαν ότι υπήρξε ένα στιγμιαίο πρόβλημα κατά τόπους, όχι μεγαλύτερο των 10 λεπτών, και πως αυτό οφείλεται στην υπερφόρτωση όλων των δικτύων, κάτι απόλυτα λογικό αυτές τις ημέρες.

Nova: Κατά της αύξησης των ομάδων στη Super League

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξαφνικό! Έπεσε το δίκτυο της Forthnet σε όλη την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.