ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Επέμβαση της αστυνομίας και διάλυση πλήθους λόγω καρναβαλιού (vid)

Στην Ξάνθη πλήθος κόσμου βρέθηκε στη κεντρική πλατεία της πόλης, προκειμένου να γιορτάσει και το φετινό καρναβάλι που είχε αναβληθεί. 
Ξάνθη: Επέμβαση της αστυνομίας και διάλυση πλήθους λόγω καρναβαλιού (vid)

Στην Ξάνθη πλήθος κόσμου βρέθηκε στη κεντρική πλατεία της πόλης, προκειμένου να γιορτάσει και το φετινό καρναβάλι που είχε αναβληθεί. 

Στην Ξάνθη, παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό και το lockdown, πλήθος κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους και να γιορτάζει το καρναβάλι.

Όπως αναφέρει το xanthinews.gr περισσότερα από 1000 άτομα βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο κόσμος παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν θέλησε να γιορτάσει και το φετινό καρναβάλι.

Μάλιστα, οι πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και άρχισαν να χορεύουν και να ανάβουν βεγγαλικά

Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων, και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.

Η αστυνομία μαζί με τον Δήμο Ξάνθης έκανε την εμφάνισή της, για να διαλυθεί ο κόσμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Κορονοϊός: 2.512 νέα κρούσματα και 52 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.512, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 219.521 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 57 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.082 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 52, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.038 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 545 (67.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.482 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 444 (ημερήσια μεταβολή -4.31%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 430 ασθενείς»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Επέμβαση της αστυνομίας και διάλυση πλήθους λόγω καρναβαλιού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.