ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Ντροπή! Τους διώχνουν από το σπίτι γιατί ενοχλεί τους γείτονες το αυτιστικό παιδί…

Απίστευτη καταγγελία από τον πατέρα...
Ξάνθη: Ντροπή! Τους διώχνουν από το σπίτι γιατί ενοχλεί τους γείτονες το αυτιστικό παιδί…

Έναν απίστευτο κοινωνικό ρατσισμό βιώνει οικογένεια στην Ξάνθη, εξαιτίας του γεγονός πως το παιδί τους είναι αυτιστικό!

Συγκεκριμένα, οικογένεια στην Ξάνθη είναι αναγκασμένη να φύγει από το σπίτι όπου νοικιάζει και μένει, γιατί οι γείτονες ενοχλούνται από το παιδί!

Την καταγγελία αυτή έκανε ο πατέρας του παιδιού, Βαγγέλης Ευαγγέλου, ο οποίος έγραψε στα social media: «Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Απίστευτο: Με 6 χρόνια καθυστέρηση έμαθε ότι χρωστούσε στην Εφορία 3 λεπτά του ευρώ!

Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!!!».

Το ποστάρισμα αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ξάνθη, όπως και την παρέμβαση του πρύτανη του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρου Πολυχρονίδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Ντροπή! Τους διώχνουν από το σπίτι γιατί ενοχλεί τους γείτονες το αυτιστικό παιδί…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.