ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Ποιος κορονοϊός; Τρελό γλέντι και χοροί παρά τα αυστηρά μέτρα (vid)

Εικόνες έντονου συγχρωτισμού καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, παρά τα περιοριστικά μέτρα σε όλη την Ελλάδα.
Ξάνθη: Ποιος κορονοϊός; Τρελό γλέντι και χοροί παρά τα αυστηρά μέτρα (vid)

Εικόνες έντονου συγχρωτισμού καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, παρά τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα υπό τον φόβο περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ξάνθη: Μπορεί η Κυβέρνηση να έχει επιβάλει περιορισμούς όπως την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους (σχεδόν) τους κλειστούς δημόσιους χώρους, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις ασφαλείας.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει  στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης, καθώς οι εικόνες που καταγράφονται δεν συμβαδίζουν με τέτοια μέτρα και περιορισμούς.

Ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, ελοχεύει έντονα ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.

Αρκεί κανείς να κάνει μια σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δει βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό που επικρατεί αλλά και τα μέτρα ατομικής προστασίας που πάνε… περίπατο.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής, αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.

Πηγή xanthinea.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Ποιος κορονοϊός; Τρελό γλέντι και χοροί παρά τα αυστηρά μέτρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.