ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό – Η Πελώνη έκανε spoiler των ανακοινώσεων

H κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη κλήθηκε να απαντήσει αν θα υπάρξει μετακίνηση προς τα χωριά το Πάσχα.
Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό – Η Πελώνη έκανε spoiler των ανακοινώσεων

H κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη κλήθηκε να απαντήσει αν θα υπάρξει μετακίνηση προς τα χωριά το Πάσχα.

H κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ αρχικά τόνισε για το ενδεχόμενο να πάει ο κόσμος στα χωριά του το Πάσχα: «Θα περιμένουμε σήμερα την εισήγηση της επιτροπές των λοιμωξιολόγων. Παρόλα αυτά εισήγηση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξει η δυνατότητα μετακίνησης προς τα χωριά το Πάσχα. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε ενόψει του Πάσχα. Πρέπει να κοιτάμε και το μετά.

Καταλαβαίνω την επιθυμία όλων αλλά υπάρχει υψηλό υιικό φορτίο».

Αν θα υπάρξει… ελεύθερο καλοκαίρι τόνισε: «Σε αυτό προβλέπουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι με συνεχή αξιολόγηση των δεδομένων. Φυσικά άλλες οι δυνατότητες των νοσοκομείων στην Αττική και άλλη εκτός αυτής.

Έχουμε και το εργαλείο το self-test πλέον που προχωράει ομαλά. Δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένη περίοδο που θα δοθούν σε όλες τις ηλικίες. Προτεραιότητα μας είναι οι παραγωγικές ηλικίες. Θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τους εκπαιδευτικούς και για τους πολίτες 55-59 ετών».

Αν θα αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία μετά το Πάσχα: «Δεν είμαι ειδικός αν τα νοσοκομεία θα αποσυμφορηθούν μετά το Πάσχα. Μέσα Μάϊου θέλουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό ανάλογα και με τα κρούσματα.

Θα δούμε αν θα ανοίξουμε τα γυμνάσια και τα δημοτικά, αφού συζητήσουμε και με τους ειδικούς, ρόλο θα παίξει και ο καιρός. Πάντως είναι προτεραιότητα μας με την βοήθεια και των self tests».

Ακόμη είπε πως σκοπός είναι να ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και η πρόταση του Σύριζα να γινόταν αυτό είναι άτοπη.

Το Πάσχα θα γίνει σε εξωτερικούς χώρους και θα διεξαχθεί νωρίτερα η Ανάσταση όπως έχει γίνει ήδη γνωστό.

Ελληνοτουρκικά: Το Λιμενικό ακινητοποίηση λέμβο που μετέφερε παράνομα πρόσφυγες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό – Η Πελώνη έκανε spoiler των ανακοινώσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.