ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Χαμός με τροχαία λόγω λανθασμένης σήμανσης (vid)

Η κατάσταση με τα τροχαία ξέφυγε στην συμπρωτεύουσα. Δύο τροχαία ατυχήματα έλαβαν χώρα σε μια βδομάδα εξαιτίας λανθασμένης σήμανσης στους δρόμους στην Θεσσαλονίκη, την οποία καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικά νέα: Νεκρή 27χρονη παρουσίασε επιπλοκές μετά από την καισαρική Πρόκειται για το σημείο στην εσωτερική περιφερειακή στο ύψος της Σταυρούπολης, που έχει δοθεί...
Θεσσαλονίκη: Χαμός με τροχαία λόγω λανθασμένης σήμανσης (vid)

Η κατάσταση με τα τροχαία ξέφυγε στην συμπρωτεύουσα.

Δύο τροχαία ατυχήματα έλαβαν χώρα σε μια βδομάδα εξαιτίας λανθασμένης σήμανσης στους δρόμους στην Θεσσαλονίκη, την οποία καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικά νέα: Νεκρή 27χρονη παρουσίασε επιπλοκές μετά από την καισαρική

Πρόκειται για το σημείο στην εσωτερική περιφερειακή στο ύψος της Σταυρούπολης, που έχει δοθεί στην κυκλοφορία εδώ και λίγους μήνες και εξαιτίας της λάθος σήμανσης έχει γίνει εστία ατυχημάτων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Χαμός με τροχαία λόγω λανθασμένης σήμανσης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.