ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέφυγε ο Τσιάρτας: Ξέσπασμα για Τζορτζ Φλόιντ και… μπαχαλάκηδες!

Ο Βασίλης Τσιάρτας συνηθίζει να προκαλεί. Ένα... τιτίβισμα είναι αρκετό. Τα δύο τελευταία μηνύματά του στον λογαριασμό του στο Twitter είναι... φωτιά.
Ξέφυγε ο Τσιάρτας: Ξέσπασμα για Τζορτζ Φλόιντ και… μπαχαλάκηδες!

Ο Βασίλης Τσιάρτας συνηθίζει να προκαλεί. Ένα… τιτίβισμα είναι αρκετό. Τα δύο τελευταία μηνύματά του στον λογαριασμό του στο Twitter είναι… φωτιά.

«Τα περί ρατσισμού είναι η πρόφαση. Ο στόχος είναι μπάχαλο, ανομία κ η υποκρισία καλά κρατεί. Καμία μορφή βίας δεν επικροτείται. Όταν όμως μετατρέπονται τα δήθεν συλλαλητήρια σε λεηλασίες κ καταστροφές περιουσιών τότε σταματάει το παραμύθι να έχει δράκο. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, δεν πείθετε…», έγραψε το βράδυ της Κυριακής (7/6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιάρτας για την πορεία του ΠΑΜΕ: «Στ’ αρχ…α τους τα μέτρα απαγόρευσης»

Και τη Δευτέρα συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Όταν σας πιάσει το ίδιο κόψιμο για περιπτώσεις (ΜΑΤΙ, Μυρτώ, Μαρφίν κλπ) τότε τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε χρωστάτε κάτι συλλαλητήρια. Όταν τα κάνετε ίσως μας πείσετε. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέφυγε ο Τσιάρτας: Ξέσπασμα για Τζορτζ Φλόιντ και… μπαχαλάκηδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.