ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέφραγο αμπέλι η Αθήνα: Πακιστανοί επιδεικνύουν μαχαίρια και τσεκούρια σε περιοχές του κέντρου!

Άφαντο το επιτελικό κράτος. Δεκάδες πακιστανοί «αλωνίζουν» το κέντρο της Αθήνας κάνοντας επίδειξη μαχαιριών, στιλέτων και τσεκουριών σε δημόσιους δρόμους.
Ξέφραγο αμπέλι η Αθήνα: Πακιστανοί επιδεικνύουν μαχαίρια και τσεκούρια σε περιοχές του κέντρου!

Πακιστανοί κάνουν επίδειξη όπλων: Αποτροπιασμό προκαλεί η ασύδοτη δράση της εισαγόμενης εγκληματικότητας, όπως φανερώνεται από τα σοκαριστικά στιγμιότυπα συμμορίας πακιστανών που κινείται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, επιδεικνύοντας στιλέτα, ρόπαλα, ακόμα και… τσεκούρια μπροστά στην κάμερα του κινητού!

Η πακιστανική συμμορία κυκλοφορεί σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και τα άτομα εμφανίζουν επιδεικτικά τα φονικά όπλα, αναρτώντας τα «ανδραγαθήματα» τους σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια από τις εμφανίσεις τους, γύρω στα 10 νεαρά άτομα περιφέρονταν στην Ακρόπολη προκαλώντας τον νόμο με την επίδειξη των όπλων τους, ενώ φωτογραφίζονταν ακόμα και με ανυποψίαστες τουρίστριες που τύχαινε να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» πρόκειται για ομάδα που εμφανίζεται από τον Οκτώβριο του 2021 σε δεκάδες σημεία του πολύπαθου κέντρου της Αθήνας, κι όμως η ελληνική αστυνομία δεν έχει ελέγξει την προκλητική δράση της.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως κάποιοι από τους πακιστανούς… «νταήδες» εμφανίζονται να υψώνουν το δείκτη του ενός χεριού προς τον ουρανό, μια χειρονομία που έχει συνδεθεί και με τον τζιχαντισμό και τη δράση του ISIS. Ο σηκωμένος δείκτης, εκτός από συμβολισμό «δύναμης» και «νίκης» ή «μοναδικότητας του θεού», για τις ακραίες μορφές του ισλαμισμού σημαίνει επιθυμία για καταστροφή της Δύσης και πεποίθηση πως το Ισλάμ θα κυριαρχήσει στον κόσμο.

Είναι πολύ πιθανό επίσης, η δράση της συμμορίας αυτών των 15-20 Πακιστανών, ηλικίας από 20 έως 35 ετών, να συνδέεται με περιστατικά κλοπών και ληστειών στο κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται πως με την ανοχή του κράτους, το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε «Ισλαμαμπάντ», αφού τέτοιου τύπου επικίνδυνες και προκλητικές συμμορίες δρουν ανενόχλητες στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το να κυκλοφορούν ισλαμικές συμμορίες με τσεκούρια και κρυμμένες λεπίδες στα μανίκια όχι μόνο αποτελεί όνειδος για το επιτελικό κράτος, άλλα εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το κατά πόσο προτίθεται η πολιτεία να προστατέψει πραγματικά τους πολίτες αυτής της χώρας. Από τη μία το κράτος παραμένει θεατής στην ανέγερση και τη λειτουργία παράνομων τζαμιών, και από την άλλη, εξτρεμιστικές συμμορίες φιγουράρουν στους δρόμους της Αθήνας.

Στην απευκταία περίπτωση που γίνει κάποια γενικευμένη πολιτειακή ανωμαλία (λόγω ενός οικονομικού κραχ πχ) ή ένας πόλεμος με την Τουρκία (που είναι βασικός σύμμαχος του Πακιστάν), όλες αυτές οι οπλισμένες ομάδες που δρουν ανενόχλητα κάτω από τη μύτη του κράτους, που θα στραφούν και με ποιου το μέρος θα ταχθούν;

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μπορεί να δηλώνει υπερήφανος για το έργο του υπουργείου, άλλα αυτές οι τριτοκοσμικές εικόνες που σε τίποτα δεν θυμίζουν ευρωπαϊκή χώρα, τον εκθέτουν βαρύτατα.

Συμμορία πακιστανών επιδεικνύει όπλα στο κέντρο της Αθήνας.

Συμμορία πακιστανών επιδεικνύει όπλα στο κέντρο της Αθήνας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέφραγο αμπέλι η Αθήνα: Πακιστανοί επιδεικνύουν μαχαίρια και τσεκούρια σε περιοχές του κέντρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.