ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε το μιντιακό πλυντήριο των υπουργών Μητσοτάκη – Συντετριμμένοι όλοι

Ξεκίνησε το μιντιακό «πλυντήριο» των υπουργών Μητσοτάκη μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Ξεκίνησε  το μιντιακό πλυντήριο των υπουργών Μητσοτάκη – Συντετριμμένοι όλοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τις έρευνες να συνεχίζονται και τους νεκρούς και τραυματίες να αυξάνονται.

Ο Καραμανλής πριν από δέκα ημέρες παρουσιαζόταν ως εγγυητής της ασφάλειας στα τρένα και σήμερα (1/3) σε δηλώσεις του έβαλε τα κλάματα αλλά δεν παραιτείται.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που μεταξύ άλλων σημείωσε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Όλα αυτά, αφού είχαν ακούσει τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων αρκετές ημέρες πριν, «βλέποντας» ένα πιθανό δυστύχημα να είναι κοντά, όπως και έγινε.

Αρκετά ΜΜΕ έπιασαν κατευθείαν… δουλειά, αφού στις πρώτες ώρες του τραγικού συμβάντος μας ενημέρωναν ανά τακτά χρονικά διαστήματα πως ενημερώνεται ο πρωθυπουργός για τα πάντα, ενώ φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν πόσο… συντετριμμένοι είναι οι Υπουργοί.

Βέβαια, κανένας από αυτούς δεν άκουγε το «καμπανάκι» που έκρουαν τόσο καιρό εργαζόμενοι και συνδικαλιστές, αφήνοντας στην… τύχη του το Σιδηροδρομικό Δίκτυο, μη λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε τραγωδία, αφού για πρόληψη ούτε λόγος.

Πάρτε μία μικρή… γεύση από το μιντιακό πλυντήριο των υπουργών:

 

Συντετριμμένοι όλοι

 

Hellenic Train: Καταγγελία Ζαραλίκου πριν λίγες μέρες για το ίδιο δρομολόγιο!

Ή δεν ξέρουν ή μας κοροϊδεύουν ή είναι επικίνδυνοι: Είχαν κανονίσει φιέστα στο κέντρο ελέγχου της σιδηροδρομικής γραμμής που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια και γι αυτό έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνησε το μιντιακό πλυντήριο των υπουργών Μητσοτάκη – Συντετριμμένοι όλοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.