ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά από τη φυλακή ο 29χρονος: «Δεν είμαι βιαστής ταξιτζήδων»

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή
Ξεσπά από τη φυλακή ο 29χρονος: «Δεν είμαι βιαστής ταξιτζήδων»
Ξέσπασε για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού του οδηγού ταξί ο κατηγορούμενος 29χρονος ηθοποιός μέσω της Κυριακάτικης Real News, από τις φυλακές Τριπόλεως όπου και κρατείται.

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» λέει στη συνέντευξή του και τονίζει:

«Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας» λέει, δηλώνοντας θύμα πλεκτάνης.

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή. «Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά;» αναρωτιέται στηρίζοντας έτσι τον παραπάνω ισχυρισμό.

Ακόμη για το ίδιο βράδυ λέει «δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει «πόπερ» που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του».

Τέλος, απαντώντας περί δεύτερης καταγγελίας οδηγού ταξί, διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας: «Πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία».

ΠΗΓΗ:madata.gr

Κακοκαιρία «Πηνελόπη»: 16.200 κεραυνοί και 30 εκατοστά χιόνι (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεσπά από τη φυλακή ο 29χρονος: «Δεν είμαι βιαστής ταξιτζήδων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.